Categorieën
algemeen

Update 6 augustus

Het ziet er (op de foto’s) allemaal misschien niet zo indrukwekkend uit, maar een groot aantal mensen heeft keihard gewerkt om het geheel klaar te maken voor de afwerking. Er is meerdere keren geschuurd: alle stucwerk op wanden en plafonds moest glad worden om behangen dan wel gesaust en / of geverfd te worden. 

De kozijnen in de hal, keuken en zaal zijn geverfd evenals de kastdeuren in de hal. Alle wanden zijn voorgestreken, zodat behang en tegels makkelijker aangebracht kunnen worden en beter blijven zitten.
Albert Bosma en Meine Kempenaar, vanaf het begin de voortrekkers van de hele ‘verbouwing’, zijn ook nu voortdurend aanwezig om aanwijzingen te geven en hun eigen werkzaamheden voort te zetten dan wel af te ronden. Binnenkort komen de tegels erin, wordt de keuken geplaatst en worden de plafonds gesaust. En dan begint het echt iets moois te worden. Met bijna 100% eigen mensen bereikt!!

Zoals het er nu uitziet, kunnen we in januari Herbranda definitief vaarwel zeggen en een prachtige biljartaccomodatie  betrekken.


Alle medewerkers: hartelijk dank!