Categorieën
kampioenschap Achtkarspelen

Derde ronde poule B

In poule B waren de verschillen wel heel erg groot. De winnaar had 175% en de laatste eindigde op 48%. Vanaf heet begin was het al duidelijk dat de heren Ate Venema, Dick Koning en Remmie van der Woude om de eerste plaats zouden gaan strijden. Uiteindelijk werd Ate Venema winnaar met 175,56%. 2 Dick Koning met 168,42%. 3 Remmie van der Woude met 154,17%. 4 Eelke IIlstra met 117,65%. 5 Teun Rispens met 117,42%. 6 Stavros Ampatzidis met116,67%. 7 Willem van der Veen met 114,29%. De wedstrijdleiding werd verzord door Wim Meijer en Hendrik Postma. Ee speciale dank voor de man en vrouw van de catering en alle andere medewerkers welke belangeloos hebben gezord voor een goed verlopen kampioenschap.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.