Clubkampioenschap maart 2014

Op 20 en 21 maart hebben we weer de clubkampioenschappen gespeeld. Op donderdag 20 maart om klokslag 8.00 uur was de wedstrijdleider aanwezig. Tot zijn verrassing was de najaars kampioen al aan het oefenen en in de regelementen stond niet dat dit verboden was dus heb ik hem zijn gang maar laten gaan. Om 8.30 uur was iedereen aanwezig en kon de wedstrijdleider het sein geven, heren we beginnen. In de loop van de ochtend begon zich al gauw een kopgroep te formeren wat duidelijk afstand nam van het peleton( het lijkt wel wielrennen). Ook na de pauze gingen dezelfde 3 heren gestaag door. G. van der Land scoorde een partij van 77 carambols welke ook de hoogste partij werd op deze twee dagen. hij werd op de hielen gezeten door F. Biesma welke een partij had met 76 carambols. Voor alle duidelijkheid, dit was in 25 beurten. De tussen stand na dag 1: 1: L. Postma 120%, 2: R. van der Woude 118%, 3: M van der Heide 110%, 4: J. van der Velde 100%, 5: Tj. Veenstra 100%, 6: G. van der Land 98%, 7: A. Brantsma 98%, 8: J. Dorhout 86%, 9: A. Bosma 86% en 10 F. Biesma met 84%.

Lees het volgend verslag om te weten te komen hoe dag 2 verliep.

images images
Synchroon biljarten voor heren. Postma en van der Woude op dag 2
images images
van der Velde ziet het wel zitten. van der Heide was goed op dreef.