Laatste berichten

Op donderdagavond 27 februari kwam biljartclub Kollumerzwaag bij ons op bezoek. Het werd een grote nederlaag voor de heren uit Buitenpost. Alleen T. Rispens, J. Kemps, L. Oldenburger en R. van der Land wisten wat punten te scoren voor Buitenpost. De eindstand was 11-21 voor Kollumerzwaag. Op 13 maart was er weer een wedstrijd en wel tegen Oenkerk. De schrik van de nederlaag tegen Kollumerzwaag zat buitenpost blijkbaar nog in de keuen want nu was de nederlaag nog groter!! De eindstand was nu 6-26. Volgend seizoen moeten de heren maar op trainings kamp. Natuurlijk op eigen kosten. Nu nog een mededeling over het seizoen 2014/2015. De dag indeling is vanaf nu in de speelzaal. Kan iemand niet op 1 van de speeldagen geef dit dan door aan de wedstrijdleider dan kunnen we samen naar een oplossing zoeken.