Dag 2 van de clubkampioenschappen.

Na een goede nachtrust werd er op dag 2 veel verwacht van o.a. van der Land (bekend van TV Friesland) en ook Biesma. G. van der Land wist inderdaad op te klimmen tot plaats 4 en F. Biesma wist de roode lantaarn over te dragen aan J. Dorhout. R. van der Woude had opeens een kleine inzinking wat hem uiteindelijk de eerste plaats kostte. Er werd gedacht aan een aardbeving maar van der Woude stond zo te trillen. Deze slechte partij van 7 carambols was wel leuk voor het kampioenschap omdat er nu nog een wedstrijd tussen de najaars en de voorjaars kampioen gehouden moest worden. Zou hij zich ingehouden hebben zodat hij de finale wedstrijd voor veel publiek kon spelen? De uiteindelijke winnaar van deze dagen werd L. Postma met 116.92 %, 2: R. van der Woude met 109.09 %, 3: M. van der Heide met 104.27 %, 4: G. van der Land met 101.02 %, 5: Tj. Veenstra met 95.23 %, 6: J. van der Velde met 93.65 %, 7: A. Bosma met 92.69 %, 8: F. Biesma met 91.71 %, 9: A. Brantsma met 86.62 % en 10: J. Dorhout met 84.22 %. De partij met de hoogste score kwam op naam van G. van der Land met 77 carambols en tweede werd F. Biesma met 76 carambols. De hoogste serie werd genoteerd door L. Postma met 18 carambols en tweede werd G. van der Land met 17 Carambols.

Een verslag van de finale volgt nog.

images images
Brantsma gekoncentreerd. Gerke van der Land, let op de sublieme stijl.
images images
Tjeerd Veenstra heeft geen last van haar voor zijn ogen!! A. Bosma me t een goed herstel.